Не залучайте біди та невдачі: ці речі ніколи не можна давати з дому

Згідно з народними переказами, деякі побутові предмети не можна давати сусідам чи комусь ще, бо можна спричинити якісь невдачі. Йдеться про сіль та сірники. Вони несуть особливу енергетику.

Про це повідомляє сайт 056.

Якщо з'являються сумніви щодо того, чи варто брати щось у сусідів, слід врахувати, що в народній мудрості кружляють переконання про те, що сірники і сіль мають своєрідну енергію. Запозичуючи ці предмети у сусідів, ніби ми приймаємо він частину їхньої енергії, що може привести до неприємностей та негараздів.

Сірники позичати – погана прикмета, якщо пачку вже почали використовувати. Віддавши коробочку, можна втратити доход. А ось нову коробку сірників можна дарувати безоплатно сусідам і всім, хто просить, тому що це приносить достаток.

Сірники виявляються у нашому житті не тільки як простий засіб для запалення вогню. Є і "езотеричний" аспект їх використання, який пов'язаний із ворожіннями. Таким чином, сірники можуть не лише сигналізувати про побутові події, а й віщувати зміни у нашій долі.

Однак не менш цікавими є і ознаки, пов'язані з сірниками. Якщо вони ламаються, це може вказувати на майбутні труднощі, тоді як розсип з коробки може передвіщати радісні події. Майте на увазі, якщо цей процес розгортається у ванній кімнаті, це може бути пов'язано з майбутніми змінами в особистій сфері життя.

Буває таке, що у нас все буквально валиться з рук. І якщо ви не знаєте, до чого падають сірники на підлогу, то поспішаємо вас засмутити. Вам не тільки доведеться прибратися, але і підготуватися до серйозних змін в житті. Сірники, які впали на підлогу, говорять про те, що "біла смуга" у вашому житті закінчена. І якщо ви терміново не ухвалите якісь рішення щодо свого майбутнього, то "чорна смуга" буде затяжною.

Езотерики кажуть, що всі колючо-ріжучі і "вогняні" предмети дарують тим людям, яким хочуть нашкодити. Такий подарунок обіцяє господареві неприємності, фінансові труднощі, розчарування і навіть фізичні каліцтва.

Джерело: 056.ua