Наслідки нічної атаки: у Дніпрі евакуюють одну з лікарень та зачиняють школи

Через нічний обстріл рф у Дніпрі пошкоджено деяку цивільну інфраструктуру. Комунальні служби роблять все можливе для усунення наслідків.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на мера Дніпра Бориса Філатова та Департамент гуманітаної політики ДМР.

Зараз евакуюють одну з лікарень. Зливають систему опалення та вивозять чималу кількість паліативних хворих.

"Також зачиняють школи. Бо за прогнозами найближчим часом очікується похолодання, а втримати систему не вийде", – написав Філатов.

Як уточнили в Департаменті, перейшли на дистанційне навчання школи: №129, №136, №98. Скорочений день з харчуванням дітей (а завтра вже дистанційно): №11, №27. Будівлі закладів освіти було утеплено, тому зранку температура повітря у школах відповідала санітарним вимогам. Інші школи міста працюють, як і працювали раніше

Поки ж зігрітися та підзарядити гаджети можна у пунктах незламності. По всьому місту працює понад 100 таких. Їх облаштовано мерією, обласною військовою адміністрацією, ДСНС і Нацполіцією.

Адреси найближчих до вас можна знайти в застосунку «Дія». Там є все необхідне. Генератори, альтернативні джерела опалення, мобільний зв'язок та інтернет. І звісно — питна вода та гарячі напої. Також у місті працюють пункти відповідального бізнесу.

Джерело: 056.ua