На Дніпропетровщині 12-річна дівчинка випала з вікна: в її телефоні знайшли погрози

Сьогодні, 28 лютого на Дніпропетровщині стався 12-річна дівчинка випала з вікна багатоповерхівки та померла. Трагічний випадок стався в районі вулиці Співдружності міста Кривий Ріг.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на «1 міський Кривий Ріг».

Це сталося на території Саксаганського району. Потерпілою виявилася 12-річна дівчинка, яка померла в наслідок падіння з восьмого поверху. Наразі на місці правоохоронці з’ясовують обставини трагедії, після чого будуть приймати відповідне рішення.

За попередньою інформацією, в той час дівчинка була сама двома. У неї мали бути уроки.

Місцеві жителі розповіли, що після падіння дитина продовжувала дихати. Вони зазначили, що швидка приїхала за 10-15 хвилин і 40 хвилин намагалася реанімувати школярку. Загибла дівчинка жила з бабусею, мамою та старшим братом. Коли дитина випала з вікна, мама в цей час їхала з роботи додому.

За інформацією журналістів , які прибули на місце події, загибла школярка поділилась своїми трагічними планами у Telegram, перед тим як стрибнути з вікна. Свої речі юначка заповіла знайомим. Останнє повідомлення вона написала близько 09:30, після чого вчинила суїцид.

Сусіди повідомили, що навіть не могли уявити собі, що дівчинка може таке учинити.

«Вона була завжди з посмішкою, завжди весела. Завжди привітається. Була розумничкою», – зазначила жінка, яка мешкає неподалік.

Під час вивчення переписок дитини у соцмережах, правоохоронці виявили погрози від аноніма. Наразі його особу встановили, тривають слідчі дії.

Читайте також:

Джерело: 056.ua