Із четверга погода в Україні почне змінюватися: що прогнозують у Дніпрі на 21 березня

З 21 березня погода в більшості регіонів України почне стабілізуватися. Опадів стане менше. Дощі очікуються лише в центральній частині та місцями на Прикарпатті. Температура в низці областей підвищиться.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Укргідрометцентр.

У південних, центральних, Чернівецькій, вночі і у Хмельницькій, Житомирській та Київській областях невеликий дощ (вночі подекуди з мокрим снігом), на решті території без опадів. У західних та південних областях вночі та вранці місцями туман.

Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 7-12° тепла; на високогір'ї Карпат вночі 2-7° морозу, вдень 1-6° тепла.

Прогноз погоди по Дніпропетровській області та м. Дніпро на 21 березня

По області: хмарно з проясненнями. Вночі помірний, вдень місцями невеликий дощ. Вночі та вранці місцями туман. Вітер східний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-6°, вдень 7-12° тепла.

По місту: хмарно з проясненнями. Вночі дощ, вдень без опадів. Вітер східний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-5°, вдень 10-12° тепла.

Погода 22 березня

Напередодні вихідних, за прогнозом синоптика, істотних опадів в Україні вже не очікується, лише ввечері на Волині пройде невеликий дощ. Вночі та вранці місцями спостерігатимуться тумани. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +1…+6 °С, вдень +7…+12 °С.

Погода 23 березня

У суботу, 23 березня, у західних та північних областях пройдуть дощі, на решті країни без істотних опадів. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +2…+7 °С, вдень +8…+13 °С.

Погода 24 березня

Наприкінці тижня дощова погода збережеться у західних та північних регіонах. У Карпатах очікується мокрий сніг та дощ. У решті областей без істотних опадів. Вітер південно-західний, 7-12 м/с.

Джерело: 056.ua