Декларація з сімейним лікарем та безкоштовне обстеження: у Дніпрі Старобільська лікарня та медцентр Stardoctor приймає ВПО та місцевих

Дніпропетровщина стала форпостом України, вона прийняла найбільшу кількість переселенців, підприємств, ЗВО. З турботою про здоров'я, в обласному центрі працює релокований лікувально-діагностичний центр, який переїхав з тимчасово окупованої Луганщини, і наразі надає послуги не тільки ВПО, а й дніпрянам.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

У лютому 2022 року Старобільськ зазнав "тихої" окупації. Колектив районної спеціалізованої лікарні, яка приймала людей з сусідніх міст та сіл зміг виїхати та розпочати роботу у Дніпрі. Спеціалістів зібрав головний лікар Старобільської багатопрофільної лікарні Роман Чередниченко. Він зі свого досвіду розуміє, як воно – виїхати з окупації і почати життя спочатку, та вдячний Дніпру за можливість продовжити добру справу. Тому разом з колегами і організував роботу закладу за принципом "об’єдналися, щоб допомагати".

З червня 2022 року лікарня почала надавати спеціалізовану медичну допомогу у Дніпрі тимчасово переміщеним особам та всім, хто її потребує. А згодом з боку сімейної медицини до роботи долучився партнерський медичний центр Stardoctor. Так лікарям вдалося обʼєднали в одному місці найкращі практики сімейної медицини та спеціалізованої багатопрофільної медичної допомоги, щоби надавати повний комплекс медичних послуг людям, яким довелось покинути свої домівки.

Наразі у медзакладі надають широкий спектр безкоштовних та якісних послуг. Тут працюють спеціалісти з числа ВПО, є якісне обладнання, і щоб потрапити на прийом, не треба брати направлення за місяць чи стояти в чергах. Медики допомагають дорослим і дітям, онкохворим і наркозалежним, є жіноча консультація та кабінет ендокринолога. І це не весь спектр.

В межах Програми медичних гарантій – лікування безоплатне. Треба тільки заключити декларацію з сімейним лікарем. Це забезпечить консультацію терапевта, педіатра, вузьких спеціалістів за направленням сімейного лікаря, планову вакцинацію, електронний рецепт, лікарняний та довідки, а також лабораторну та інструментальну діагностику.

Весь комплекс послуг знаходиться в одному закладі, що дуже зручно та економить час. Крім того, при необхідності сімейний лікар може відвідати вас вдома, провести необхідне дослідження та призначити лікування.

Щоб покращити своє здоров'я, ви можете заключити декларацію з сімейним лікарем у будь-який зручний спосіб:

  • заповнити онлайн форму на сайті клініки stardoctor.com.ua;
  • зателефонувати за номером 099-304-04-40 або 098-304-04-40;
  • завітати до клініки і познайомитися з лікарем особисто.

Обрати свого сімейного лікаря можна на сайті за посиланням: https://stardoctor.com.ua/ua/declaration/.

Адреса центру: м. Дніпро, вул. Володимира Мономаха, 17-а.

Джерело: 056.ua