Акції та знижки в супермаркетах Дніпра: передноворічні пропозиції

Супермаркети Дніпра щотижня традиційно оновлюють акційні пропозиції. Цього разу на вас чекають хороші знижки на солодощі, ікру червону, мандарини, сири та ковбаси. А також можна вигідно запастися чаєм, кавою, соняшниковою олією.

Сайт 056 зібрав перелік найвигідніших пропозицій від АТБ, Варус, Сільпо.

АТБ

В АТБ в рамках акційної програми до 5 грудня діють наступні знижки: -45% на батончики глазуровані; -44% на ковбасу баликову; -42% на каву смажену в зернах, шоколад пористий, чай; -41% на арахіс солоний, ковбасу варену; -40% на пельменні, каву розчинну сублімовану, нагетси, шоколад молочний, морозиво, чіпси яблучні, сік, сендвіч-соус, напій Живчик, фісташки смажені солоні; – 39% на Барні; -37% на готовий сніданок; -36% на жувальні цукерки, чіпси, сир плавлений; -31% на сир кисломолочний для дітей; -28% на масло солодковершкове.

Варус

До 6 грудня в мережі супермаркетів "Варус" діють знижки в рамках акції "Різномаїжжя". Найбільші такі знижки: -52% на чай; -50% на ковбасу варену; -43% на морозиво; -40% на готовий сніданок, Барні; -39% на крем-сир, сьомгу слабосолену, йогурт; -38% на цукерки; -37% на каву розчинну; -35% на макарони, майонез; -31% на ікру лососеву зернисту; -30% на окунь червоний свіжозаморожений, крупа вівсяна, булгур; -29% на авокадо; -23% на скумбрію свіжозаморожену.

Сільпо

До 6 грудня в Сільпо активна складена програма "Ціна тижня". Шукайте на полицях продукти з такими знижками: -54% на рис довгозернистий, вироби макаронні; -53% на сосиски, ковбасу Салямі, тунець в оливковій олії; -50% на шоколад з горіхами, сир плавлений; -47% на вафлі; -46% на печінку свинячу; -45% на йогурт банан-лічі; -44% на шоколад; -41% на морозиво; -38% на молоко, олію соняшникову, свинину тушковану; -20% на мандарини.

Джерело: 056.ua