Акції та знижки в супермаркетах Дніпра: найвигідніші пропозиції та каталоги

Зараз у супермаркетах Дніпра діє багато акційних пропозицій. Є вигідні ціни на солодощі, морозиво, ковбаси, сири, чай та каву, молочні продукти. Також можна знайти недорого макарони, рибні консерви, приправи та сир кисломолочний. Головне, щоб товар був у наявності: на полицях він поступово оновлюється.

Сайт 056 зібрав перелік найвигідніших пропозицій від АТБ, Варус, Сільпо.

АТБ

В АТБ в рамках акційної програми до 19 березня діють наступні знижки: -41% на каву розчинну сублімовану; -40% на цукерки мигдаль у молочному шоколаді; -38% на консерви сардина, чай, паприку копчену, печиво Есмеральда; -37% на шоколад чорний, чипси; -36% на сир плавлений; -34% на холодний чай; -31% на сири м'які; -29% на йогурт питний; -24% на сир кисломолочний.

Варус

До 20 березня в мережі супермаркетів "Варус" діють знижки до свята весни. Найбільші знижки на такі продукти та напої: -44% на морозиво; -42% на чай листовий, каву мелену; -41% на ковбасу сирокопчену, тістечка еклери, цукерки соняшникова халва; -40% на квасолю консервовану, тунець консервований, суміш овочева, ковбасу варену, сосиски Апетитні, паштет з лосося, мандарини, пряники, майонез; -38% на хамон нарізку, воду мінеральну; -36% на макаронні вироби; -30% на оселедець свіжоморожений; – 25% на масло солодковершкове. Також діють знижки до 35% на рибну та кисломолочну продукцію; -34% на нектари.

Сільпо

До четверга в Сільпо активна програма "Ого як". Шукайте на полицях продукти з такими знижками: -61% на сир твердий; -59% на чай; -53% на цукерки з арахісовою пастою, тунець консервований в оливковій олії; -50% на фігурки з молочного шоколаду; -47% на вареники з картоплею; -45% на торт Маракеш, тунець консервований у власному соку; -41% на каву власного виробництва; -39% на шоколад з горішками, сир кисломолочний; -38% на печиво Кокоша.

Джерело: 056.ua