Акції та знижки в супермаркетах Дніпра: на що варто звернути увагу

У супермаркетах Дніпра діє низка акційних пропозицій, які змінюються щотижня. Зараз є вигідні ціни на солодощі, морозиво, ковбасні вироби та сири, чай та каву. Головне, щоб товар був у наявності. Той, що відсутній на полицях періодично поновлюють.

Сайт 056 підготував перелік найвигідніших акцій в супермаркетах АТБ, Сільпо та Варус, в якому на цих вихідних діють знижки -50%.

АТБ

В АТБ в рамках акційної програми до 16 квітня діють наступні знижки: -41% на ковбасу курячу; -36% на чіпси; -35% на шоколад; -32% на сир плавлений; -31% на крем-сир, каву натуральну; -27% на йогурт.

Варус

Побільше різноманітних акцій є у Варусі. До четверга, 10 квітня в мережі супермаркетів діють такі знижки на продукти та напої: -53% на ковбасу Фует, оселедець голандський слабосолений; -50% на хамон нарізку, сир Маасдамер, сир з блакитною пліснявою; -48% на каву розчинну, чай листовий; -46% на морозиво; -45% на сардельки; -41% на консервовану кукурудзу та горошок; -40% на оселедець слабосолений філе шматочками, паштет з лосося, печиво бісквіт, майонез; -37% на окунь свіжоморожений; -36% на масло солодковершкове; -25% на шашлик свинячий Кавказький. Також на цих вихідних діють шалені знижки -50%.

Сільпо

До четверга в Сільпо активна програма "Цінотижки". Шукайте на полицях продукти з такими знижками: -61% на мармелад жувальний зефірний; -54% на сосиски; -50% на чай чорний; -49% на батончик шоколадний; -48% на кетчуп з оливками; -45% на шоколад, кукурудзу консервовану; -42% на оливки без кісточки, маргарин; -41% на сухарики; -39% на сир Маасдам; -27% на молоко згущене.

Джерело: 056.ua