5 причин скористатися “Ваша Готівочка” у скрутному фінансовому становищі

Опинитися у критичній ситуації може абсолютно будь-яка людина. Жоден не застрахований від проблем на роботі або непередбачених розтрат. Оплата лікування, терміновий ремонт, затримка виплати зарплатні — все це може вибити з колії. Як правило, в таких ситуаціях люди покладаються на близьких чи знайомих, проте ті далеко не завжди здатні виручити. Як впоратися з труднощами та на чию допомогу можна розраховувати?

Оформити заявку та отримати успішне рішення в “Ваша Готівочка” може кожен

Шукаєте найбільш швидкий та зручний варіант, як подолати труднощі з грошима? Ви можете оформити заявку на мікрокредит. Компанія “Ваша Готівочка” надає цю можливість абсолютно всім охочим: клієнтам як з поганою, так і гарною кредитною історією, з неофіційною формою працевлаштування, з низьким рівнем доходу або тимчасово безробітним. Якщо клієнт бажає отримати фінанси, не вдаючись до тривалого та складного банківського кредитування, то цей кредитний сервіс на всі 100% ідеальний для варіант!

Співпраця з “Ваша Готівочка” має наступні переваги:

  • Можна отримати кошти на зручних умовах: суму та кредитний період клієнт обирає самостійно.
  • Користувачу не доведеться           збирати цілий пакет документів: оформити          заявку можно лише за паспортом та ІПН.
  • Процес отримання грошей в борг займає лише 15 хвилин.

У “Ваша Готівочка” є можливість отримати необхідні кошти без зайвих запитань

Кредитування в компанії “Ваша Готівочка” дозволить оперативно відкрити займ кожному охочому: для цього необхідно тільки оформити заяву на сайті. В ній повинна міститися наступна персональна інформація: паспортні дані, ІПН, контакти, реквізити картки банку. Щоб отримати успішне рішення за заявкою, клієнтам “Ваша Готівочка” треба відповідати всього декільком простим вимогам:

  • вік має складати від 18 до 70 років;
  • наявність українського громадянства;
  • банківська картка має належати позичальнику та підтримувати платіжні системи Visa або MasterCard.

Як оформити заявку на позику в “Ваша Готівочка”: чи вигідні умови для всіх?

Отримати безвідсотковий кредит просто: необхідно зареєструватися на сайті компанії та оформити заявку на позику. Після цього система миттєво розгляне запит та перекаже на баланс банківської картки суму, яку замове клієнт, в розмірі від 200 до 7000 гривень. Користуватися кредитними коштами можна впродовж 16-ти днів (допускається дострокове погашення позики або її пролонгація).

Для подовження строку користування грошима, клієнту потрібно оплатити суму нарахованих відсотків — 2% на день (для визначення точної суми, скористайтеся кредитним калькулятором на сайті). Робити пролонгацію позики можна на термін від 1 до 16 днів необмежену кількість разів. Співпраця з надійним сервісом “Ваша Готівочка” надасть можливість в будь-який момент оформлювати позики швидко та просто.

Чому варто звертатися саме в «Ваша Готівочка»?

Якщо вас торкнулися проблеми матеріального характеру, то обов’язково звертайтеся до компанії «Ваша Готівочка», тому що тут ви зможете оформити кредит о будь-якій годині. Співпраця з цим кредитором дозволить моментально владнати нагальні питання, не вдаючись до тривалих та складних банківських процесів.

Існує 5 причин, чому оформлювати кредит варто саме в «Ваша Готівочка»:

  • Турбота про клієнтів. Компанія пропонує їм гнучкі умови кредитування та розробила цілу програму лояльності. Наприклад: користувачі можуть самостійно вибрати умови кредиту, скористатися послугою продовження кредитного періоду, обслуговуватися без надання довідки про доходи та з будь-якою кредитною історією.
  • Комфортне кредитування. Щоб отримати позику було можливо в будь-який день та о будь-якій годині, компанія створила сайт, де є можливість замовити кошти на банківську картку.
  • Відсутність документальної тяганини. Позики надаються за паспортом та ІПН. Гроші             переказуються на картку будь-якого українського банку (головне, щоб вона була зареєстрована на ім’я позичальника та термін її дії не був вичерпаний).
  • Велика аудиторія клієнтів. Кредитування             доступно широкому віковому діапазону охочих. Отримати фінанси може будь-яка людина у віці від 18 до 70 років.
  • Миттєва фінансова допомога. Вже через 15 хвилин кошти опиняться на балансі користувача.    

Більше інформації про отримання та погашення кредиту можна знайти на сайті «Ваша Готівочка» на окремій сторінці «Довідка» або звернутися за допомогою до наших фахівців: «гаряча лінія» 0 800 202 404, служба техпідтримки zayavka@limefin.com .