100 років вічності чи стендап та коктейлі: куди піти на вихідних у Дніпрі

У Дніпрі цими вихідними 6 та 7 квітня на містян чекають різноманітні заходи. На різний смак і культурні уподобання є концерти, театральні вистави, стендап та лекція у планетарії.

Редакція сайту 056 зробило добірку інформації про те, куди можна піти на вихідних у Дніпрі.

"Як звучить Дніпро"

У суботу дніпрян запрошують на захід "Як звучить Дніпро". Через музику і звуки цікавих локацій та визначних особистостей автори проєкту продемонструють унікальність міста.

  • Коли: 6 квітня о 14:00.
  • Де: станція метро Вокзальна.
  • Вхід: необхідно зареєструватись.

Вистава "Мільйон червоних троянд"

Також у Дніпровському національному академічному українському музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка відбудеться вистава "Мільйон червоних троянд" за мотивами віршів поета, актора та військового Петра Маги.

Історія розповість про кохання мандрівного художника та французької артистки Маргарити де Севр.

Лекція в планетарії "100 років вічності"

Крім того, у Дніпровському планетарії відбудеться лекція "100 років вічності", присвячена історії дослідження неба від найдавніших цивілізацій до сучасної зоряної зали.

Стендап та коктейлі

У неділю для гостей та жителів міста влаштують стендап-вечір. На сцені виступатимуть коміки Сергій Нєкіпєлов, Дмитро Чупраков та Ярослав Пірог. Програма заходу розрахована на відвідувачів старше 18 років.

Концерт у філармонії

Також містян запрошують на концерт "L.O.V.E Songs" у Дніпропетровській філармонії імені Леоніда Когана, який присвячений коханню.

Балет "Жізель"

Крім того, у Дніпропетровському академічному театрі опери та балету відбудеться балетна вистава "Жізель", музику до якої написав є французький композитор Адольф Шарль Адан.

Вперше балет поставили в 1841 році на сцені Паризької опери. Сьогодні його вважають вершиною романтичної хореографії.

Джерело: 056.ua