Затверджено програму підтримки підрозділів ТРО, військових частин ЗСУ: у Кам’янському відбулася позачергова сесія міськради

В п’ятницю, 16 червня пройшла позачергова сесія міськради. На засіданні було розглянуто більше ніж 70 питань, більшість з яких – земельні. Задля підвищення прозорості влади, ці питання вже кілька місяців розглядають кожне окремо.

На цій сесії депутати та мер міста затвердили програму матеріально-технічної підтримки підрозділів ТРО, військових частин Збройних Сил України та інших військових формувань на 2023 рік.

Для потреб однієї з військових частин їй була передана автівка ГАЗ-6614, що знаходилась на балансі управління з надзвичайних ситуацій та цивільного захисту. 

Крім того, була ухвалена програма розвитку цивільного захисту та забезпечення пожежної безпеки, запобігання надзвичайних ситуацій, комплексна програма забезпечення громадського (публічного) порядку та безпеки.

Ряд змін було внесено до чинних міських програм: серед тих, що можна виокремити, – програма економічного і соціального розвитку, соціального захисту населення, соціального захисту та підтримки захисників і захисниць України, членів їхніх сімей та членів сімей загиблих, підтримки внутрішньо переміщених осіб.

Колишній гуртожиток ДМК, що розташований по проспекту Гімназичному, 61, було включено до фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.

Також депутатський корпус затвердив зміни до поточного бюджету та прийняв звіт про його виконання за I квартал цього року.