Ви будете здивовані: жінок якого віку чоловіки насправді вважають найпривабливішими

Природне бажання кожної жінки, скільки б років їй не було, – бути привабливою для протилежної статі. Але було б цікаво знати, в якому віці жінки здаються чоловікам найбільш привабливими.

Це питання вирішили дослідити британські соціологи, які провели масштабний експеримент, опитавши дві тисячі чоловіків. В якому же віці жінки найбільш привабливі для чоловіків, пише ТСН.

Провівши дослідження, фахівці дійшли доволі цікавого і неочікуваного висновку, який розвінчує поширені стереотипи. Виявилося, що найбільшу привабливість для чоловіків мають жінки у 30-річному віці. Більшість опитуваних зійшлося на думці, що саме на ці роки припадає пік жіночої привабливості.

Чим же вражають тридцятирічні жінки? Не тільки зовнішністю, а й самодостатністю, життєвою мудрістю та впевненістю у собі. Жінки цього віку відрізняються здатністю вміло використовувати свої природні дані й набутий досвід. Завдяки активній праці над собою, самовдосконаленню вони можуть стати найкращою версією себе.

Що особливо цікаво, опитувані чоловіки визначають привабливість не лише за зовнішністю та фігурою. Для них це сукупність рис характеру, навичок та життєвого досвіду, які роблять жінку мудрою та впевненою у собі.

Дослідження розвінчало міф про те, що чоловікам подобаються юні дівчата. Цей стереотип не знайшов підтвердження. Тому слід пам'ятати, що жінка може бути прекрасною у будь-якому віці. Привабливість визначається не лише числом у паспорті, але й сукупністю особистих якостей і розвитку жінки.

Джерело: 5692.com.ua