В День захисту дітей у Кам’янському встановили Національний рекорд України

В День захисту дітей, 1 червня 2023 року, у Кам’янському встановили Національний рекорд України. Його буде внесено у відповідний реєстр. 270 дітей Камʼянського  сформували фразу «Перемога поверне дитинство в Україну» в Центральному парку міста.

На свято в центральному парку завітали мер міста Андрій Білоусов, голова облради Микола Лукашук та очільник РВА Олег Гапіч.

Представник області нагадав слова президента України Володимира Зеленського про те, що «захист дітей сьогодні у нас повинен бути кожного дня, і він відбувається, у тому числі, зі зброєю в руках». 

«Ви – наше майбутнє, яке вони захищають. Окремо хочу подякувати голові вашої громади Андрію Білоусову, очільнику районної військової адміністрації Олегу Гапічу за те, що зробили можливим це свято. Ви навіть не розумієте, скільки безпекових заходів проведено для того, щоб воно відбулось. Дякую Кам’янському за підтримку ВПО, адже місто за весь час війни допомогло десяткам тисяч наших людей, які приїхали саме до нього, як до безпечного. Левова частка шкіл саме цього міста проводила навчання у змішаній формі. Це велика відповідальність для мера, і він з нею впорався. Андрій Леонідович, вам велика подяка від обласної влади. А містянам та дітям бажаю гарного літа та бути щасливими», – сказав Микола Лукашук.

«Я впевнений, що ви будете мати нормальне здорове дитинство, і це стане можливим, завдяки нашим захисникам. Ми віримо в вас, пишаємося вами, ви – майбутнє нашої країни та нашого міста», – зазначив міський голова  Андрій Білоусов. 

Експерт Національного реєстру рекордів України Олена Булах зафіксувала Національний рекорд, вручивши міському голові відповідне свідоцтво.