Українцям віддаватимуть частину оплати за комунальні послуги: кому доступна пропозиція

ПриватБанк оголосив про нову вигідну акцію для своїх клієнтів "Мінусуємо комуналку в Приват24". Українці, які візьмуть участь в акції, зможуть отримувати 3% кешбеку на картку за оплату комунальних послуг.

Про це йдеться на сайті ПриватБанку.

Хто може скористатися пропозицією

Як зазначають у банку, взяти участь в акції можуть клієнти з ІПН віком від 18 років, які мають гривневу картку "Універсальна", "Універсальна Gold" або преміальну від ПриватБанку.

Обов'язкові умови акції:

  • для участі потрібно зареєструватися, що можна зробити через Приват24 (за пропозицією, що надійшла в застосунок, на e-mail або у Viber) або на сторінці акції;
  • оплатити комунальні послуги через меню "Платежі" у Приват24 з кредитних коштів картки "Універсальна", "Універсальна Gold" або преміальної.

Скільки грошей повернуть від оплати

Усіх учасників акції чекає винагорода – 3% кешбек на картку від оплати, але не більше ніж 300 грн на місяць з урахуванням ПДФО. Гроші виплачуватимуться наступного тижня після здійснення оплати комунальних послуг. Варто знати, що кешбек оподатковується, але банк сплатить податки від імені клієнтів.

Наразі учасниками акції стали близько 7 тисяч українців. Акція розпочалася 18 квітня та триватиме по 18 липня 2024 року.

Джерело: 5692.com.ua