У ЗСУ закликали українців не ігнорувати тривогу на Новий рік

Наближається Новий рік, час веселощів і святкувань, однак у ЗСУ закликають українців бути в цей час особливо обережними, не ігнорувати тривогу і пам'ятати про безпеку у святкову ніч. Про це повідомив речник Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат.

Про що повідомили в ЗСУ

У ранковому телемарафоні новин Ігнат наголосив, що свята не повинні відволікати від питань безпеки. Він відповів на питання про те, до чого готуватися у новорічну ніч, заявивши:

До нового року слід готуватися, але не забувати, що власна безпека – це на першому місці. Потрібно розуміти, що ворог не буде робити жодних поблажок.

Відзначаючи загрози, з якими Україна стикається, Ігнат вказав на нещодавні атаки, зокрема, масований обстріл українських міст 29 грудня. Він наголосив на важливості реагування на сигнали повітряної тривоги і закликав українців утриматися від використання феєрверків та салютів у святкову ніч.

У наш час займатися салютами – неправильно з будь-якої точки зору. Ворог атакує нас у принципі щодня, тому бережіть себе, а Повітряні сили та Сили оборони будуть робити усе, щоб якомога більше знищити цих покидьків, – додав він.

Джерело: 5692.com.ua