У Кам’янському затримали серійного крадія телефонів

У грудні 2023 року до поліції Кам'янського надійшло кілька повідомлень від мешканців Південного району міста про крадіжки мобільних телефонів.

У ході оперативно-розшукових заходів, оперативники кримінальної поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 30-річний раніше судимий місцевий житель. Про це повідомили в Кам'янському РУП.

За даними правоохоронців, у більшості випадків чоловік непомітно витягував ґаджети з кишень потерпілих, після чого продавав їх. Виручені кошти витрачав на власні потреби. Загалом, поліція встановила його причетність до 4 таких випадків.

Зокрема, 21 грудня 2023 року, перебуваючи на зупинці громадського транспорту, зловмисник поцупив мобільний телефон з кишені містянина. Того ж вечора він запропонував свою допомогу продавчині, яка закривала ролет у торгівельному кіоску й непомітно викрав зі столу її гаджет.

Крім того, 28 грудня 2023 року у двох супермаркетах міста підозрюваний поцупив з кишень одягу мобільні телефони у покупця та продавчині.

30 січня за погодженням з Кам'янською окружною прокуратурою фігуранту повідомили про підозру у скоєні кримінальних правопорушень, за статтею ККУ – крадіжка. Наразі правоохоронці вирішують питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Джерело: 5692.com.ua