У Кам’янському відбулося засідання штабу з підготовки до опалювального сезону

У Камʼянському під головуванням міського голови Андрія Білоусова пройшло  засідання штабу з питань підготовки міста до опалювального сезону. Керівники житлово-комунальних та теплопостачальних підприємств, енергетиків, газовиків, єдиної диспетчерської, аварійної та інших служб, задіяних у підготовчих заходах та проходженні опалювального сезону, доповіли про поточну ситуацію у місті. 

Наразі проведено значний обсяг робіт з ремонту та налаштування внутрішньобудинкових мереж. Технічно житловий фонд, лікарні, школи та інші об’єкти соціальної сфери готові до початку опалювального сезону. Зроблені запаси паливно-мастильних матеріалів та піщано-сольової суміші для боротьби з ожеледицею. Спецтехніка для розчистки доріг вже готова до сезону.

Котельня, яка забезпечує теплом мешканців Лівобережжя, завершує заповнення теплоносія зм’якшеною водою. Початок опалювального сезону залежатиме від температури навколишнього середовища, а саме – середньодобові показники мають знизитися до +8 °С та триматися протягом трьох діб поспіль.

Міський голова повідомив, що в період входження в опалювальний сезон засідання штабу проводитимуться щоденно для налагодження чіткої взаємодії між усіма службами.