У Кам’янському відбулося чергове засідання робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості

У Камʼянському пройшло чергове засідання робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості Кам’янської міської територіальної громади.

Метою засідання стало знайомство з новими партнерськими організаціями, визначення подальших кроків по втіленню міні-ініціатив у сфері громадської безпеки та соціальної згуртованості. Було обговорено проєкти, що були напрацьовані членами та членкинями робочої групи.

На засіданні виступили Михайло Карелін – фахівець з мобілізації громад ПРООН та Тетяна Карельська – директор ГО «Центр підтримки громадських і культурних ініціатив «Тамариск», які розповіли про наміри та плани співпраці з Кам’янською територіальною громадою за своїми напрямками роботи.

Місто Кам’янське було обрано як одну із цільових локацій проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».

Проєкт «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні» в тому числі включає активність із заснування центрів життєстійкості громади, яку у місті Кам’янське UNFPA та ПРООН реалізують спільно.

Так, упродовж червня 2023 року – вересня 2024 року, передбачені різноманітні заходи із розвитку спроможності громади з акцентом на найбільш вразливі категорії населення, в тому числі молодь та родини.