У Кам’янському відбудеться конкурс краси

Управлінні молоді та спорту Кам’янської міської ради повідомляє, що у місті відбудеться фінал конкурсу краси «Міс Beauty Kamianske – 2020»

Шоу дівочої краси відбудеться вже 4 березня на базі основної сцени академічного музично-драматичного театру ім. Лесі Українки

Весна завжди асоціюється з молодим життям, красою і хорошими настроєм. Не дивно, що конкурс відбудеться саме зараз, на початку березня, коли все починає оживати і квітнути. Конкурсантки свята краси спробують переконати нас, що молодь і краса – це наше майбутнє. За титул найкрасивішої кам’янчанки змагатимуться 8 дівчат віком від 17 до 23 років і це безперечно подія для міста робітників і трударів.

Шоу краси «Міс Beauty Kamianske-2020» передбачає багато різноманітних  конкурсів і випробувань для учасниць, які мають розкрити не тільки ефектну зовнішність красунь, але й їхній внутрішній світ, інтелектуальний потенціал, духовні прагнення, громадянську позицію.

Найвродливішу дівчину Кам’янського обиратимуть за наступними критеріями:

– зовнішній вигляд;

– потужність інтелекту;

– творчий потенціал і здібності;

– фізична форма;

– вміння триматися на сцені;

– оригіналість та самобутність:

– рівень виконавської майтерності.

Зовсім скоро молоді дівчата продемонструють нам свій смак і стиль, вроду і інтелект. Цей конкурс є унікальним видовищем для поціновувачів краси.

Пам’ятаємо вічне і класичне: світ врятує краса.

Під час конкурсу дівчата розповідатимуть про себе, показуватимуть інтелектуальні та творчі здібності, продемонструють смак і стиль під час фінального дефіле у вечірніх сукнях. Переможниць обиратимуть за наступними критеріями: зовнішність, інтелект, фізична форма, творчі здібності, оригінальність та рівень виконавської майстерності, вміння триматися на сцені.