У Кам’янському провели чергове засідання сесії міської ради: які питання вирішено

Сьогодні, 31 травня, у Камʼянському пройшло чергове засідання сесії міської ради. До порядку денного були включені 138 основних та 3 додаткових питання.

Таким чином на сесії: 

  • Затвердили звіт про виконання міського бюджету у І кварталі  та внесла зміни до бюджету на 2024 рік. Так, доходи бюджету склали 705 852,6 тис.грн, витрати – 691 400,0 тис.грн. 
  • Внесли зміни до Програми соціального захисту населення міської ради, які зокрема передбачають перерозподіл коштів субвенції з обласного бюджету та виділення коштів з міського бюджету на ремонт приміщення Центру підтримки захисників та членів їх родин.
  • Внесли зміни до програми матеріально-технічної підтримки Сил оборони, які передбачають надання допомоги одній із військових частин.
  • Прийняли рішення про припинення діяльності закладів дошкільної освіти №8 «Теремок» та №39 «Ромашка», оскільки упродовж останніх років заклади не здійснюють освітньої діяльності та не мають в черзі дітей на зарахування. Приміщення закладів тимчасово будуть використані під інші нагальні потреби. У разі необхідності вони будуть повернені під заклади дошкільної освіти.
  • Погодили перейменування залізничної станції «Правда» на залізничну станцію «Провідна». Із відповідним клопотанням до міської ради звернулася регіональна філія «Придніпровська залізниця» АТ «Укрзалізниця».
  • Затвердженими змінами до програми розвитку цивільного захисту населення передбачається виділення додаткових коштів на облаштування захисних споруд.
  • Міська рада надала згоду на безоплатне прийняття у комунальну власність громади гуртожитку за адресою: вул. Української Добровольчої Армії, 53, який перебуває у власності ПрАТ «КАМЕТ-СТАЛЬ».
  • Також було розглянуто земельні питання, внесено зміни до низки міських програм та програм розвитку комунальних підприємств тощо.

“Дякую депутатському корпусу за роботу. Працюємо та віримо в Перемогу!”, – написав мер міста Андрій Білоусов.