Спиваються легко і швидко: 3 імені жінок, які мають найбільшу схильність до алкоголізму

За словами езотериків, ім'я людини впливає не тільки на характер людини, а й на схильність до деяких згубних звичок, зокрема пристрасті до алкоголю. Існує три жіночих імені, які несуть за собою негативну енергетику і можуть стати причиною алкоголізму. Жінкам з цими іменами варто бути особливо обережними зі спиртними напоями.

Стефанія

Через свій сталевий характер і зайву самовпевненість ці жінки здатні звалювати на свої плечі непосильну ношу. Вони насправді здатні багато подолати, але випробування дуже виснажують нервову систему.

Щоб якось відволіктися та розслабитися, найчастіше вони находять втіху у спиртному. Якщо цей процес пустити на самоплив, боротися із залежністю буде дуже важко.

Раїса

Жінки із цим іменем найчастіше заливають алкоголем свій біль. Найстрашніше для них – коли руйнується особисте життя, разом з яким руйнується сенс життя. Хоча ці жінки мають веселий та оптимістичний характер по життю, проблеми в коханні, зради та брехня підкошують їм ноги.

Коли звичка вживати алкоголь стає щоденною, побороти її без сторонньої допомоги стає неможливим.

Таїсія

Багатьом із цих жінок доводиться важко працювати та тягнути на собі всю родину. Нерідко вони навіть звалюють на себе чоловічу працю, від чого відчувають неймовірно втому та тугу за хорошим життям. Тоді може виникнути бажання втопити свої проблеми в алкоголі.

Оскільки випити власниці цього імені можуть чимало, залежність від алкоголю розвивається у них дуже швидко.

Джерело: 5692.com.ua