Що покласти у шафу для залучення удачі та благополуччя: 7 енергетично потужних предметів

Фахівці запевняють, що шафа призначена не тільки для зберігання одягу та інших домашніх речей. Це особливе місце, де панує прихована енергія, яка здатна вливати на різні сфери нашого життя. Тому варто уважніше поставитися до того, що там знаходиться.

Якщо ви хочете залучити в життя успіх і благополуччя, слід покласти у шафу предмети, які примагнічуватимуть відповідну енергію.

Червоний одяг

Якщо в шафі буде висіти червоне вбрання, його яскрава, життєрадісна кольорова гама активує енергію та привабить успіх у різні сфери життя.

Сімейні фото

Фотографії близьких людей, особливо спільні сімейні кадри, наділені потужною позитивною енергією. Якщо вони знаходитимуться на поличці в шафі, це допоможе зміцнити сімейні стосунки та привабити гармонію у життя.

Гребінець

Варто покласти у шафу гребінець з довгою ручкою, навіть якщо ви рідко використовуєте його за прямим призначенням. Цей предмет символізує доглянутість і удачу.

Ароматичні саше

Запашні саше з травами, квітами чи ароматами, пов’язаними з успіхом, допоможуть створити сприятливу атмосферу, що позитивно впливатиме на ваше життя. Варто обрати такі аромати:

  • ваніль;
  • ромашка;
  • розмарин;
  • лаванда;
  • сандал.

Амулет

Амулети і обереги, які приносять удачу і захищають від негативної енергії, також доречно зберігати у шафі.

Квіткові візерунки

Речі з квітковими візерунками наділені енергію природи. Якщо вони завжди будуть у вашій шафі, це допоможе зміцнити зв’язок із природними ритмами.

Бірюзові прикраси

Вважається, що бірюзові прикраси або предмети цього кольору є потужними амулетами, які примагнічують безтурботність та удачу. Варто зберігати їх у шафі для підтримки спокою та позитивної енергії.

Джерело: 5692.com.ua