Що не можна позичати перед Новим роком навіть найближчим людям: убезпечте себе від біди

Новий рік є особливим святом, сповненим магії та таємниць, оскільки воно уособлює початок нового життєвого циклу. Тому в останні дні року, що минає, важливо дотримуватися правил і традицій, які шанували наші предки, щоб увійти в новий рік без негативу.

Зокрема, слід знати, що не можна давати з дому сусідам, родичам і друзям, а також самим брати в борг в передноворічні дні, пише УНІАН.

Віник

Це потужний оберіг, який накопичує в собі сприятливі вібрації. Якщо віддати його комусь навіть ненадовго – житло залишиться без захисту від злих сил.

Прикраси, одяг, косметика

Ці речі зберігають енергетику будинку і людей, яким вони належать. Якщо віддати їх, то разом з ними можна віддати своє щастя і благополуччя, а якщо взяти у когось – можна отримати чужі біди.

Гроші

Гроші часто є причиною розбрату багатьох людей між собою. Тому, щоб уникнути негативу, категорично не можна давати гроші в борг, особливо 30 і 31 грудня. Пам'ятайте про приказку: "Хочеш втратити друга – займи йому грошей".

Продукти

З давніх-давен наші предки вважали, що будь-яку їжу потрібно берегти. Передавши комусь останній шматок, можна залишитися у бідності та злиднях. Крім того, деякі продукти наділялись особливою енергетикою. Наприклад, сіль асоціюється зі сварками, цибуля "забирає" з оселі погану енергетику, яйця використовуються для наведення порчі.

Тому краще не позичати і не брати самому ні в кого продукти перед святом. Під категоричною забороною такі види продуктів:

  • сіль;
  • хліб;
  • цибуля;
  • яйця.

Джерело: 5692.com.ua