Приречені на багатство і щастя: 5 імен жінок, які ніколи не зазнають злиднів

Ім'я, дане людині при народженні, має великий вплив на багато життєвих аспектів. Так, фахівці визначили, які жіночі імена наділяють своїх власниць надзвичайним успіхом у фінансовій сфері. Бідність цим жінкам не загрожуватиме, оскільки гроші тягнуться до них, неначе магнітом.

Як назвати дочку, щоб її життя протікало в щасті та достатку.

Олена

Це ім'я означає "світоч", "вогняна". Воно має дуже потужну енергетику, залучає до свої власниць удачу та гроші. Жінки, що носять це ім'я, вирізняються надзвичайною цілеспрямованістю та рішучістю, які допомагають їм втілити у життя всі свої бажання. Стабільність у фінансовій сфері Оленам гарантована.

Лідія

Лідія – "гармонійна". Власниці цього імені амбітні, сміливі та розумні. Вони знають, чого хочуть від життя, і можуть досягти бажаного власними зусиллями, без чужої допомоги. Ці жінки вміло розпоряджаються фінансами і мають неабиякий управлінський хист. Тому вони стають чудовими фінансовими директорами та підприємцями.

Тетяна

У перекладі це ім'я означає "та, що велить". Основні риси характеру цих жінок – принциповість, рішучість та впертість. Власниці цього імені вміють відстояти свою позицію, мають надзвичайний вплив на людей завдяки своїй потужній енергетичній силі та інтелектуальним здібностям. Тетяни займають у житі лідируючі позиції, можуть успішно керувати великими підприємствами, проявити себе у політиці.

Наталія

Наталія – "благословенна". Це жінки, які люблять гроші, причому вони вміють заробляти і розумно витрачати. Вони ніколи не відчувають труднощів у фінансовій сфері, завдяки своїй працьовитості та завзятості вони забезпечують себе всім необхідним. Наталії домагаються свого навіть попри складні перешкоди, а життя винагороджує їх за старанність щастям та багатством.

Ольга

Це ім'я перекладається як "мудра", "свята". Його власниці характеризуються неймовірною рішучістю і відважністю. Усі труднощі вони переносять стійко та з високо піднятою головою. Ольги не бояться проблем і непохитно прямують до своєю мети, не опускаючи рук. Вони впевнені у своїх силах та мають великі статки завдяки своєму твердому характеру.

Джерело: 5692.com.ua