Поруч із ними будуть суцільні розчарування та проблеми: імена чоловіків, які притягують злидні та неприємності

Як запевняють нумерологи та езотерики, деякі люди притягують бідність та невдачі не тільки своїми особистими якостями, а й через своє ім'я.

Власники яких чоловічих імен найчастіше дуже складно просуваються по кар'єрних сходах, потрапляють у неприємні ситуації та прирікають сім'ю на життя в злиднях, пише Апостроф.

Степан

Зазвичай чоловіки, названі цим іменем, не дуже успішні. Спочатку вони погано вчаться в школі, потім рідко обирають вищий навчальний заклад. У них немає ніяких сильних сторін. Експерти стверджують, що Степани роблять погано все, за що беруться, оскільки в них майже немає сильних та вольових якостей.

Олексій

Хоча власники цього імені й намагаються видавати себе за майстрів на всі руки, але у них це виходить вкрай погано. Головна причина їхніх невдач криється в тому, що ці чоловіки не вміють "продавати себе". Саме тому їм складно знайти гідну роботу, а перед жінками Олексії часто постають в образі "маминих синочків".

Едуард

Ці чоловіки зазвичай і не думають про те, як покращити своє життя та зміцнити фінансове становище. Вони ніколи не будуть заводити розмову з керівником про підвищення або збільшення зарплати та задовольнятимуться тим, що мають. Едуарди просто не розуміють свій життєвий шлях, і це їхньою головною проблемою.

Валентин

Це доволі активні люди, які часто генерують ідеї та будують плани на подальше життя. Але найчастіше їхні ініціативи виявляються доволі ризикованими та призводять до боргів та позик. Річ у тім, що Валентини завжди намагаються зробити все, щоб реалізувати свої задуми, тому на гроші цим чоловікам начхати.

Джерело: 5692.com.ua