Оновлені літні зони відпочинку готові приймати кам’янчан

У Камʼянському привели до ладу літні зони відпочинку: відновили елементи благоустрою, встановили нове обладнання та завезли свіжий пісок. А в деяких місцях навіть з’явилися нові дитячи та спортивні майданчики. Містяни у захваті від того, як змінилися знайомі локації.

Так, у правобережній зоні відпочинку, що знаходиться по вулиці Набережній на Дніпробуді, з’явилися додаткові лавочки, пляжне обладнання замінили на більш сучасне, також тут завершено роботи зі встановлення нового дитячого майданчика та майданчика для занять спортом.

Роботи з благоустрою до літнього сезону були виконані на чотирьох локаціях, що розташовані біля водних об’єктів нашого міста. Це правобережна зона відпочинку на Дніпробуді, лівобережна набережна, ставок на БАМі та локація для відпочинку мешканців Карнаухівки та «Шостої сотні», повідомив заступник міського голови Олег Максименко. 

Крім встановлення різноманітного обладнання, на локації було завезено чистий пісок, встановлені урни, виконані роботи з санітарного утримання: покос трави, прибирання тощо.