Обвести навколо пальця просто так не вийде: які знаки Зодіаку наділені “шостим чуттям”

Деяких людей легко обвести навколо пальця через наївність, тоді як інші володіють сильною інтуїцією – "шостим чуттям", що веде їх по життю, допомагає оминати небезпеки, визначати неправду, зробити кращий вибір із можливих. Для яких знаків Зодіаку це характерно пише видання Collective World.

Рак

Раки мають унікальну здатність спілкуватися і розуміти почуття інших на глибинному рівні. Приховати емоції від Раків практично неможливо, оскільки їхня інтуїція дуже сильна і перебуває в постійному контакті з ними. У них є майже містичний дар розуміти, коли інша людина страждає або стримує свої почуття – так, наче в них є шосте чуття.

Раки бачать наскрізь тих, хто їм небайдужий, завжди вловлюючи найдрібніші зміни в енергії та емоціях. Їхня чуйність дозволяє їм зміцнювати найглибші зв'язки з іншими людьми. Їхня інтуїція спрямовує їх у всіх стосунках і партнерстві, чи то робота, чи то особисте життя. Раки бачать інших такими, якими вони є насправді.

Скорпіон

Скорпіонів важко зрозуміти, але самі вони не проти такого таємничого образу. Це відомі містики, керовані Плутоном. Планета темряви і пробудження робить їх досить страхітливими для інших, але також дає їм велику повагу в соціальних колах і навколишньому світі. Їхня енергія сильна, і вони схильні відчувати неосяжність свого впливу.

Скорпіони мають глибоке розуміння реальності, бачать її у всіх нюансах. Вони розуміють темряву і світло, добро і зло – Скорпіони живуть у дуальності Всесвіту. Їхній потайний характер робить їх дуже проникливими, і вони легко можуть виявити нещирість і обман. У результаті Скорпіонам може бути важко довіряти іншим, оскільки вони знають, що в кожного є темний бік. Однак вони не бояться розкрити недоліки інших. Вони приймають їх, бо інтуїтивно знають, що в людині є щось більше, ніж її слабкості.

Риби

Риби володіють мудрістю і зрілістю навіть у наймолодшому віці, тому добре розуміють людей. Додатково до всього, Рибами керує Нептун, який уособлює творчість, мрії та уяву. Це відбивається на їхній містичній і мрійливій підсвідомості, яка дає їм змогу легко розпізнавати знаки Всесвіту.

Риби відомі своїм сильним емоційним інтелектом та інтуїцією, яка дає їм змогу глибоко співпереживати іншим, а також адаптуватися до різних ситуацій. У них є енергія, яка заспокоює і приносить мир оточуючим. Що б не трапилося, Риби володіють мудрістю, співчуттям і милосердям. Також Риби бачать надзвичайно яскраві сни, які дають їм змогу з'єднатися з минулим, сьогоденням і майбутнім.

Джерело: 5692.com.ua