Обстановка дуже складна, ворог знищує: Барабаш про ситуацію в Авдіївці

З 1 по 23 січня окупанти завдали по Авдіївці 300 авіаційних ударів. Глава військової адміністрації Віталій Барабаш в ефірі національного телемарафону повідомляє, що ворог серйозно активізувався.

За його словами, ситуація в Авдіївці Донецької області загострюється. Ворожі загарбники обстрілюють місто, а під контролем ЗСУ залишається комплекс Царське полювання та вулиця Соборна.

"Ворог дуже активно штурмував кілька днів саме на цьому напрямку і намагається далі проводити свої штурмові дії. Але станом і на вчора, і на сьогодні Царське полювання і вулиця Соборна повністю під контролем Збройних Сил України, саме 110-ї бригади", – сказав Барабаш.

Також окремо він прокоментував бої за вулицю Соборну, як відомо, це в'їзд у місто з боку Ясинувата-Донецьк. Це стара частина міста, де немає жодних підприємств і тільки приватні будинки, заселені жителями похилого віку.

Крім іншого, Барабаш додав, що авіабомбами ворог намагається знищити місто і стирає його з лиця землі. До того ж, постійно збільшує інтенсивність ударів.

"За минулий рік було по Авдіївці всього 146 авіабомбових ударів завдано. А з 1 січня цього року станом на сьогоднішній день уже понад 300 ударів. Це дуже серйозна активізація авіації ворога", – резюмував Віталій Барабаш.

Джерело: 5692.com.ua