Незаконній реалізації ПММ буде покладено край

18 лютого у Кам’янському міськвиконкомі було проведено засідання тимчасової робочої групи щодо виявлення та припинення фактів незаконної реалізації паливно-мастильних матеріялів (ПММ) на території міста.

Присутнім учасникам засідання було повідомлено, що міський голова Андрій Білоусов видав відповідне розпорядження, де затверджено склад тимчасової робочої групи та її завдання. На першому засіданні обговорили організаційні моменти роботи у найближчий період.

Комунальному підприємству Кам’янської міської ради «Благоустрій» було доручено у найкоротший термін детально обстежити територію міста, у тому числі Карнаухівський старостинський округ, з метою виявлення незаконного функціонування АЗС/АГЗС. Про виявлені правопорушення департамент муніципальних послуг та регуляторної політики міської ради інформуватиме Дніпропетровську обласну державну адміністрацію.

Також, як зазначено у розпорядженні міського голови, для оперативного розгляду звернень з питань незаконної реалізації паливно-мастильних матеріялів на території міста запроваджено пряму телефонну лінію – 0 800 501 365.