Не притягуйте до себе бідність: де в оселі не можна зберігати гроші

Деякі місця в будинку зовсім не підходять для зберігання грошових заощаджень, оскільки їхня енергетика негативно впливати на фінансове благополуччя. Тому, щоб уникнути злиднів, а, навпаки, зберегти та примножити свої заощадження, їх потрібно зберігати в правильному місці з відповідною енергетикою.

Де заборонено зберігати гроші

Скляні банки

Через замкнутий простір фінансова енергія блокується, тому не відбувається приплив нових коштів. Крім того, у банці купюри мнуться, що також негативно відображається на енергетиці.

Біля дверей

Якщо зберігати гроші біля виходу з дому, фінанси швидше "витікатимуть" з вашого життя. Двері несуть в собі динаміку руху, що негативно відображається на стабільності заощаджень. Також вважається, що через зберігання грошей біля виходу можуть притягуватися непередбачені витрати та втрати.

Під матрацом

Ліжко – місце для сну і відпочинку, де панує енергія розслаблення, яка уповільнює грошові потоки. Якщо покласти заощадження під матрац, це може призвести до застою в фінансових справах.

Ванна кімната і туалет

Ці місця також наділені несприятливою для грошей енергією, оскільки символізують витікання і блокують приплив нових ресурсів.

Де потрібно зберігати гроші

Заощадження слід складати у спеціальний гаманець чи шкатулку, які варто тримати у затишному і безпечному місці. Місце зберігання грошей рекомендується регулярно прибирати та провітрювати. Також слід час від часу перераховувати свої заощадження, уявляючи їх примноження.

Джерело: 5692.com.ua