Названо імена жінок, від яких божеволіють іноземці в Європі: їх усього чотири

Дослідники з'ясували, які саме імена українок є найпопулярнішими в Європі. Вони подобаються іноземцям не лише своєю мелодійністю, а й тим, якими рисами характеру наділяють своїх власниць.

Жінки, що носять ці імена, надзвичайно привабливі, розумні та мають особливий магнетизм.

Ганна

Це ім'я, поширене у багатьох країнах світу і в Україні також, має давньогрецьке походження і означає "милість". Воно наділяє жінок магнетичною енергетикою, асоціюються зі стійкістю, людяністю та загостреним почуттям справедливості. Європейцям подобається ім’я Ганна, тому що воно милозвучне і легко вимовляється.

Олена

Європейцям подобається це ім’я, яке у перекладі з грецької мови означає "вогняна", асоціюється з міфами та легендами в усьому світі. Воно несе в собі потужний потенціал через своє значення, тому наділяє своїх власниць неймовірною силою та магнетизмом. Олени – дуже щирі та життєрадісні, вони притягують до себе оточуючих, наче магнітом.

Катерина

Походження цього імені – грецьке, значення – "непорочна". Католицька церква шанує Катерину Олександрійську, яка була захисницею невинності, чистоти й сімейного життя. Це ім'я дуже популярне серед християн в усьому світі, а в Європі його люблять за аристократизм. Названі ним жінки спокійні, розумні, талановиті, вони стають чудовими дружинами та матерями.

Софія

Це ім’я означає "мудрість", воно було особливо популярне у середньовічній Європі. У період Відродження ім'я набуло ще більшої популярності в усьому світі. Названі ним жінки мають гострий розум, кмітливість, багатий внутрішній світ, вони життєрадісні, активні й цілеспрямовані. Софії можуть швидко адаптуватися до нових умов життя, за рахунок чого досягають успіху.

Джерело: 5692.com.ua