Мер відвідав соціальний центр, який обладнають для ветеранів

Мер Камʼянськог Андрій Білоусов відвідав Територіальний центр соціального обслуговування населення Дніпровського району на Лівобережжі. Поспілкувався з людьми.

Вільні приміщення будівлі там планують переобладнати та відкрити тут Ветеранський простір. Це буде центр для підтримки, реінтеграції та психосоціальної адаптації ветеранів війни, членів сімей загиблих Захисників і Захисниць України, родин військовополонених та безвісти зниклих. На базі центру буде діяти тренінгова кімната, спортивна зала, кімната релаксації, дитячий куточок тощо. Також відвідувачам будуть доступні послуги юриста, психолога, лікаря та надаватимуться інші послуги. Ветерани та їх родини матимуть єдиний простір для спілкування.

До середини вересня роботи з переоснащення частини будівлі планують завершити в повному обсязі, щоб наші захисники і захисниці, а також члени сімей військовослужбовців отримували необхідну допомогу та підтримку.

З метою врахування найактуальніших потреб, побажань та ідей департамент соціальної політики проводить зустрічі, на які запрошуються демобілізовані ветерани війни, члени їх родин, члени родин загиблих (померлих) захисників і захисниць України, родини військовослужбовців, зниклих за особливих обставин/полонених.

Записатися на зустріч можна за телефоном: 098-620-20-39.

Джерело: 5692.com.ua