Кам’янський центр підготовки кадрів провів день відкритих дверей для школярів

25 травня Кам’янський центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів провів для школярів міста день відкритих дверей. У заході взяли участь учні 24-го, 31-го та 35-го ліцеїв. За словами майбутніх абітурієнтів, тепер вони краще почали  орієнтуватися в широкому спектрі сучасних робочих професій.

Школярів супроводжували екскурсоводи, які проводили групи майбутніх абітурієнтів локаціями – кабінетами з вивчення тієї чи іншої професії. Вони познайомилися з експозиціями всіх кафедр Центру підготовки кадрів, де їх гостинно зустрічали педагогічні працівники, які допомагали старшокласникам визначитись із майбутньою професією.

Кожна кафедра досить оригінально представила свою локацію: деякі класи перетворилися на кафе, бар, супермаркет, манікюрний салон та магазин одягу. Також на гостей чекали захопливі різноманітні майстер-класи, презентації, QR-квести, профорієнтаційні тренінги, і виставка-продаж.

Завдяки живому спілкуванню у абітурієнтів з’явилась унікальна можливість проконсультуватися щодо сучасних робочих спеціальностей, які пропонує навчальний заклад, ознайомитися з особливостями навчання та перспективами застосування набутих знань та навичок на практиці, а також отримати відповіді на всі питання.

Кам’янський центр підготовки та перепідготовки робочих кадрів:

  • адреса: вулиця Медична, 2, Кам’янське, Дніпропетровська область, 51909;
  • телефон: (05692) 3-32-65.