Допоміг побратимам вийти з котла Авдіївки: історія воїна з Дніпра прогриміла на всю Україну

У боротьбі проти російських загарбників загинув засновник компанії з виробництва комбучі GODZYKI kombucha Кирило Ульман. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

Кирило Ульман, відомий за позивним "Німець" – підприємець, захисник України з Дніпра, воїн протитанкового батальйону Третьої окремої штурмової бригади пішов із життя 15 лютого під час виходу з Авдіївки, прикриваючи своїх побратимів.

"Загинув як герой, якби не він і його побратими, то хлопці б не змогли евакуюватися з Авдіївки. Він допоміг хлопцям вийти з котла, а сам не зміг вийти. Уся команда GODZYKI KOMBUCHA сумує і відчуває цю непоправну втрату. Бо навіть від початку війни, перебуваючи на передовій, він завжди був із нами", – написали в компанії.

Також загибель героя, про яку дізналася вся Україна, підтвердила його дружина, з якою вони встигли укласти шлюб лише п'ять місяців тому. На своїй сторінці в одній із соцмереж Дар'я написала:

"Прощавай, рідний. Ти дивовижний, ти знаєш! Але, кожен день буду говорити це вголос, щоб чув. Я підтримую твій вибір захищати нашу країну. Ти приклад! Ти захищаєш своїх побратимів! Дякую за те, що ти моя сім'я! І це залишиться зі мною. Тепер на руці дві обручки. Я люблю тебе".

Джерело: 5692.com.ua