Де зберігати гроші вдома: 5 найкращих та надійних місць у квартирі

Хоча найбільш надійним місцем зберігання заощаджень є банк, багато людей вважають за краще зберігати гроші вдома, щоб вони завжди будуть під рукою. У такому випадку слід покласти готівку в надійну схованку, недоступну для злодіїв.

Прихований ящик

Спеціально для зберігання грошей і коштовностей можна зробити прихований ящик у звичайній тумбочці. Нові меблі краще обладнати схованими ящиками одразу, щоб потім не довелося їх розбирати.

Фальшива труба

Гроші можна зберігати у ванній кімнаті, поклавши їх в окрему фальшиву трубу, яка не буде підключатися. Потрібно, щоб вона не відрізнялася від водопровідних труб, які там є. Зловмисники ніколи не здогадаються, що готівка може бути захована в такому місці.

Пральна машина

Не банальним місцем для схованки є пральна машинка. Ховати гроші в барабан пралки, звісно, не треба. Краще вибрати місце, куди не потрапить вода, приміром, біля двигуна. Обов'язково слід покласти купюри в герметичний пакет, зняти задню стінку машини та заховати їх туди.

Розетка-сейф

Чудовим місцем для зберігання грошей є спеціальна розетка-сейф. Щоб зробити її самостійно, слід зробити в стіні маленький отвір розміром під розетку і вставити її туди. Можна навіть вставити туди виделку від нічника, щоб точно ніхто нічого не запідозрив.

Підвісна стеля

Це також гарне місце для зберігання цінностей. Для цього достатньо відсунути панель, покласти туди запаковані гроші та поставити панель назад на місце.

Джерело: 5692.com.ua