ЦМІ Кам’янського провів низку заходів в рамках проєкту «Тримаємо стрій»

У вересні цього року  Центр молодіжних ініціатив розпочав проведення просвітницьких заходів для молоді Кам’янського в рамках проєкту «Тримаємо стрій». 

Мета проєкту – задоволення нагальних потреб підлітків та молоді у здобутті знань, навичок та компетенцій, необхідних під час війни та у післявоєнний період; реагування на виклики, які пов’язані з російською агресією проти України; забезпечення ефективного суспільного реагування у період збройного конфлікту та після його завершення.

На базі Центру молодіжних ініціатив проходить серія заходів з таких тем: 

  • тренінги з розвитку soft skills;
  • тренінги з питань профорієнтації та побудови кар’єри;
  • тренінги з основ домедичної допомоги;
  • тренінги з особистої безпеки та безпеки життєдіяльності в умовах війни. 

Цільова аудиторія проєкту – підлітки та молодь (в тому числі ВПО) віком 12-25 років, які проживають у Кам’янській громаді. Загалом, упродовж першого місяця реалізації проєкту було охоплено понад 250 осіб. 

Реалізація проєкту «Тримаємо стрій» триватиме і надалі, тож команда Молодіжного центру закликає слідкувати за оновленнями у соціальних мережах Центру молодіжних ініціатив у Інстаграм та Фейсбук, щоб не пропустити актуальну інформацію про наступні тренінги та заходи.

Інстаграм: https://instagram.com/yic.kam 

Фейсбук: https://www.facebook.com/yic.kam 

Проєкт «Тримаємо стрій» реалізується за підтримки програми Український Фонд Швидкого Реагування, яку втілює IREX за підтримки Державного департаменту США.