Чому не можна збирати гроші на “чорний день” та як залучити фінансове благополуччя

Традиція робити накопичення на "чорний день" передалася нам ще з часів наших бабусь та прабабусь. Але, виявляється, робити це не потрібно. Чому ця традиція не є доброю та що потрібно зробити, щоб залучити до себе гроші.

Як потрібно збирати гроші

Те що, гроші не можна збирати на "чорний день", не означає, що кошти взагалі не треба відкладати. Гроші можна і потрібно збирати, берегти, примножувати, але не до важких часів. Фахівці кажуть: "Для чого відкладаєш, те й притягуєш".

Тобто саме формулювання, що ми відкладаємо "про всяк випадок" сприймається з негативним контекстом, тому тим самим ми залучаємо до себе якісь погані події, через які доведеться витрати заощадження.

Отже, варто змінити сенс накопичень, щоб у житті з'явилася можливість витрачати накопичене у задоволення, а не на вирішення серйозних проблем. Для цього можна використати своєрідний ритуал.

Як зробити "щасливу заначку"

Ритуал для фінансового благополуччя:

  • взяти рівно 27 грошових знаків (монети, купюри будь-якого номіналу);
  • знайти для заначки затишний куточок оселі (сховати гроші можна у книжці, банці, у вазочці тощо);
  • перед тим, як заховати гроші, взяти в руку одну купюру і урочисто сказати: "Заначка на удачу! Гроші кладу і щасливо живу";
  • після цього сховати купюру в заначку;
  • наступного дня покласти туди ще одну купюру, повторивши при цьому слова.

Робити це потрібно 27 днів поспіль, поки у вашій заначці не виявиться 27 грошових знаків. Після цього можна з радістю витрачати ці гроші або накопичувати далі.

Завдяки цьому можна залучити в своє життя удачу та фінансове благополуччя. Крім того, у власників "чарівної заначки" ситуації, коли терміново потрібні гроші, будуть вирішуватись самі по собі.

Джерело: 5692.com.ua