“Блискучі вікна без розводів” за лічені секунди: експерт з миття вікон поділилася своїм лайфхаком

Під час миття вікон буває важко досягти найкращого результату, але щоб допомогти вам, експерт з миття вікон поділилася своїм "легким" методом. Вона стверджує, що він залишає вікна "без розводів і блискучими".

Миття вікон може забирати багато часу та зусиль, особливо у тих, хто прагне блискучого результату, пише 5692.com.ua з посиланням на Express.

З часом вікна природним чином забруднюються від пилу, що витає в повітрі, птахів, що пролітають повз, і жуків, що знаходять собі притулок.

Існує безліч порад про те, як мити вікна, від виготовлення власного розчину для миття вікон з содою до старого трюку з газетами.

Однак професіонал з прибирання Шантель Міла, також відома як @mama_mila_ в TikTok, поділилася більш простим методом миття вікон, який вона використовує "роками" і який ніколи її не підводив.

Її простий спосіб полягає в тому, що вона змішує білий оцет з теплою водою і миючим засобом для посуду.

Вона підписала відео: "Просто зачекайте, поки не побачите, скільки бруду він видалив. Зробіть свої вікна блискучими за допомогою цієї простої суміші."

Я використовую її вже багато років, і вона дуже проста у приготуванні. Все, що вам потрібно, – це чотири склянки теплої води, дві склянки оцту і півсклянки рідини для миття посуду. Витирайте або змивайте суміш і відкривайте свої блискучі вікна. Сподіваюся, це вам допоможе, любі.

Джерело: 5692.com.ua