Астрологи назвали 5 найтоксичніших знаків Зодіаку: готуйтеся до постійних сварок та скандалів

Деякі знаки Зодіаку відрізняються особливою схильністю до з'ясовування стосунків та розв'язування сварок на порожньому місці. Астрологи пояснюють, що вони підживлюються негативними емоціями та не бачать у цьому проблеми.

Хто з представників зодіакального кола вважаються найтоксичнішими особистостями, пише Ukr.Media.

Овен

Ці представники вогняної стихії мають відповідний характер. Вони надто імпульсивні, емоціональні і бувають нетерпимими по відношенню до інших. Примітно, що ці риси Овни намагаються приховувати, тому іноді їхня неадекватна поведінка стає справжнім шоком після довгого спілкування.

Народжені під цим знаком надовго запам'ятовують образи і здатні грубо відстоювати свої інтереси, іноді навіть із застосуванням фізичної сили. Тому краще не зачіпати їхні почуття.

Близнята

Люди, народжені під цим знаком, надто самовпевнені та вважають, що вони знають усе краще за інших. Часто конфлікти виникають через те, що вони нав'язують свою думку, заводячи співрозмовників у глухий кут.

Близнята не стабільні у почуттях та емоціях та часто акцентують увагу на деталях, щоб спровокувати сварку. Так, навіть випадково кинута фраза під час розмови може стати для них "червоною ганчіркою". Проте Близнюки не злопам'ятні: влаштувавши скандал, вони доволі швидко відпускають ситуацію і продовжують спілкування, ніби нічого не сталося.

Діва

Представники цього знаку – справжні перфекціоністи, які бажають зробити своє життя ідеальним. Цих людей часто охоплює чорна заздрість, через яку вони вдаються до публічної критики і знецінення досягнень інших людей. Через це Діви можуть безпідставно критикувати навіть тих, з ким вони зовсім не знайомі.

З цими людьми дуже складно ужитися в побуті. Вони не терпітимуть, якщо хтось порушуватиме встановлені правилами і можуть влаштувати навіть через такі дрібниці, як незакритий тюбик із зубною пастою або не покладені на місце речі.

Скорпіон

Ці люди ніколи не соромляться у висловлюваннях, влаштовуючи конфлікти на порожньому місці. При цьому, кинувши кілька дуже образливих слів на адресу близького, вони не нададуть їм особливого значення. Скорпіони, виправдовуючи свою неприпустиму поведінку прямолінійністю, просто не відчувають межі між щирістю та грубістю.

Представники цього знаку схильні влаштовувати провокації, і роблять це вони дуже майстерно. Використовуючи запальність та образливість, вони вправно маніпулюють оточуючими, не переймаючись їхніми почуттями.

Стрілець

До людей, які люблять влаштовувати скандали з приводу та без, належать і Стрільці. Насамперед ця схильність пояснюється їхнім бажанням привернути до себе якомога більше уваги, тому вони і використовують будь-які доступні способи, зокрема грубість. Різко відповісти касиру в магазині – для них суща дрібниця.

Народжені під цим знаком намагаються завжди залишати за собою останнє слово, доводити свою правоту в безглуздій суперечці, яка ж самі і спровокували. Вони навіть не помічають, як легко можуть образити близьку людину.

Джерело: 5692.com.ua