9 днів без підзарядки: в чому секрет автономності Galaxy Ring від Samsung

Galaxy Ring був офіційно анонсований на виставці MWC 2024, при цьому Samsung заявила, що випуск її новітнього пристрою відбудеться в другій половині 2024 року. До того, як продукт стане доступним, ми дізнаємося про нього більше цікавого, і остання інформація стосується часу його роботи, який, за деякими даними, становить 9 днів.

Для порівняння, Apple Watch Ultra 2 може працювати 36 годин, але потрібно пам'ятати, що це зовсім інша технологія, пише 5692.com.ua з посиланням на wccftech.

Оскільки в Galaxy Ring відсутній дисплей – компонент, який з'їдає заряд акумулятора, він працює довше

На брифінгу, який відвідало видання Financial News, журналістам розповіли про витривалість Galaxy Ring. Судячи з усього, час автономної роботи аксесуару, орієнтованого на здоров'я, може тривати від 5 до 9 днів, залежно від того, як користувач його використовує. Багатоденна робота від акумулятора буде перевагою, адже це означатиме, що користувачам не потрібно буде турбуватися про підзарядку додаткового пристрою, а також про те, що він відстежує їхнє здоров'я та самопочуття.

На брифінгу було заявлено, що Galaxy Ring може працювати так довго, як тільки може, тому що в ньому немає дисплея. На жаль, ця перевага також перетворюється на недолік, оскільки тепер немає можливості відстежувати свої життєві показники, і вам завжди буде потрібен смартфон, прив'язаний до розумного кільця, щоб переглядати цю важливу інформацію. Як би там не було, це один з тих технологічних продуктів, коли ви від чогось відмовляєтесь, але отримуєте щось натомість.

На жаль, Galaxy Ring не підтримує телефонні дзвінки, але це було б непотрібно, особливо коли у вас є телефон для виконання цього завдання. Однак слід зазначити, що ця функція є в лінійці Galaxy Watch від Samsung, тож якщо вам вкрай необхідна функція дзвінків, можливо, цей пристрій не для вас.

Ціна Galaxy Ring не згадується у звіті, але, оскільки його запуск очікується у липні цього року, ми матимемо всю інформацію під рукою, тож слідкуйте за оновленнями.

Джерело: 5692.com.ua