Кам’янський театр імені Лесі Українки запрошує: афіша на 9–12 березня

Наступного тижня Театр імені Лесі Українки запрошує глядачів на прем’єру детектива «Мишоловка» за знаменитою п’єсою Агати Крісті. Крім того, в репертуарі театру на ці дні – концертна програма «Українська рапсодія», комедія «Обережно, жінки!» і музична казка «Білосніжка та сім гномів».

НОВА СЦЕНА, КАМЕРНА ЗАЛА (вул. М. Лисенка, 24)

9 березня, 18:00 – «УКРАЇНСЬКА РАПСОДІЯ», концерт поширеного складу камерного оркестру під керуванням заслуженого артиста України Олександра Володіна.

У програмі – духовна музика митців ХVIII століття Дмитра Бортнянського і Максима Березовського, твори засновника української національної музики Миколи Лисенка, популярні композиції Рейнгольда Глієра, Мирослава Скорика, Ігоря Шамо, Платона Майбороди.

12 березня, 16:00 – «ОБЕРЕЖНО, ЖІНКИ!», комедія на 2 дії.

Про що комедія:

“Молодий художник Серж Дюбуа крутить романи одночасно з трьома, на перший погляд, такими різними жінками. Смішна й ексцентрична студентка Лулу, грубувата і впевнена в собі барменка Жаклін, щедра і довірлива аристократка Марісабель мають все ж таки одну спільну рису – кожна з них мріє бути єдиною в житті коханого. У такій ситуації головне для Сержа – щоб його жінки ніколи не зіткнулися один з одною! Але за законами жанру випадок зводить їх усіх разом. Тепер Серж дізнається, на що здатні три розлючені жінки”.

ОСНОВНА СЦЕНА (пл. 250-річчя міста, 2)

11 березня, 16:00 – ПРЕМ’ЄРА! «МИШОЛОВКА. ВБИВСТВО НА КАЛВЕР-СТРІТ», детектив на 2 дії за п’єсою Агати Крісті.

Про що детектив: 

“Дія відбувається в засніженому приватному пансіоні, де через непогоду застрягли семеро мешканців. Раптом у пансіон заявляється поліцейський сержант і повідомляє, що тут має статися злочин. Хтось із тих, хто перебуває в пансіоні – майбутня жертва, а хтось – убивця… Страх поселяється в готелі… Неприязнь, підозри, ненависть змінюють постояльців та їхніх господарів! Минуле повертається, породжуючи серію таємничих вбивств”.

12 березня, 11:00 – «БІЛОСНІЖКА ТА СІМ ГНОМІВ», музична казка за мотивами творів братів Грімм.

Про що казка: 

“Чарівна історія про добру Білосніжку, лиху Королеву, веселих Гномів та прекрасного Принца завжди захоплює. А вистава про Білосніжку готує для глядачів багато сюрпризів. Дітки дізнаються імена гномів, познайомляться з Кактусом і Ромашкою, знову переконаються, що дружба, любов і доброта завжди перемагають”.

Тел. каси: (068) 680-74-30

Замовлення квитків та довідки за тел.: (067) 638-14-09.