ЗСУ знищили командний пункт і склад боєприпасів армії РФ в Чорнобаївці – ОК «Південь»

Українські військові знищили два командні пункти та два склади боєприпасів армії РФ. Про це повідомляє оперативне командування «Південь».

«Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами в рамках виконання вогневих завдань знищено склад з боєприпасами та командний пункт 247-го десантно-штурмового полку в Чорнобаївці, а також командний пункт 331 парашутно-десантного полку в Нововоскресенському і ще один склад з боєприпасами в Благодатному», – зазначають в ОК «Південь».

Напередодні у Генштабі ЗСУ повідомляли, що російські війська на Миколаївському напрямку мають «частковий успіх» штурмових дій біля населеного пункту Благодатне.

Станом на ранок 23 серпня Росія, згідно з даними Генштабу ЗСУ, втратила у повномасштабній війні проти України 45 550 своїх військових. Москва про свої втрати у війні проти України останнім часом не повідомляє. Перевірити дані про втрати в умовах бойових дій неможливо.

HIMARS – високомобільна артилерійська ракетна система ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Високоточна зброя української армії зламає хід війни?

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !