ЗСУ знищили чотири російських склади боєприпасів і шість цистерн з паливом – ОК «Південь»

Українські військові знищили чотири російських склади боєприпасів та шість цистерн з паливом, повідомляє оперативне командування «Південь» за підсумками 2 листопада.
«За підтвердженою інформацією знищено: 8 рашистів, 2 танки, реактивну систему залпового вогню «Град», інженерну машину розгородження ІМР-1, 9 одиниць авто-бронетехніки, 4 склади з боєприпасами (в Баштанському, і Бериславському районах), 6 залізничних цистерн з пально-мастильними запасами ворожої армії. Окрім того, пошкоджено танк, 5 одиниць авто-бронетехніки, реактивну систему залпового вогню «Град» та буксировану гаубицю Д-20», – йдеться у повідомленні.

Решта втрат противника дорозвідується.

Напередодні повідомлялося про знищення трьох російських складів з боєприпасами на півдні України.

Найбільших втрат російські загарбники зазнали на Авдіївському та Лиманському напрямках. Фото ілюстративне ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Росія за добу втратила 800 військових – Генштаб ЗСУ

Раніше у Генштабі ЗСУ повідомили, що на Херсонщині армія РФ здійснює заходи з підготовки до оборони. Перед цим призначений командувачем російських військ в Україні Сергій Суровікін 18 жовтня заявив, що щодо Херсона можливе «ухвалення непростих рішень» і закликав населення виїжджати. Окупаційна влада закликала місцевих жителів евакуюватися. Також повідомлялося про виїзд частини російських окупаційних сил.

Читайте також:«Плывем». Як російська армія залишає правий берег Херсонщини

Проте президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю італійському виданню Corriere della Sera заявив, що війська РФ не збираються відступати з Херсона, хоч і влаштували інформаційну операцію, щоб Україна перекинула туди війська з інших напрямків.

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !