ЗСУ відбили атаки російських військ у районі 8 населених пунктів Донбасу – Генштаб

Українські військові відбили російські атаки біля восьми населених пунктів на Донеччині та Луганщині, повідомляє у фейсбуці зранку 18 листопада Генштаб Збройних сил України.

«За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Новоселівське і Стельмахівка Луганської області та Білогорівка, Верхньокам’янське, Спірне, Опитне, Первомайське, Водяне та Новомихайлівка Донецької області», – йдеться в повідомленні.

За даними Генштабу, за останню добу російські війська завдали 5 авіаційних та 27 ракетних ударів, здійснили понад 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

«Протягом минулої доби від ракетних ударів постраждали об’єкти цивільної інфраструктури в населених пунктах Балаклія та Ізюм Харківської області; Вільнянськ Запорізької області; Дніпро та Нікополь на Дніпропетровщині; Очаків Миколаївської області та Одеса», – вказують українські військові.

Кирило Тимошенко вказав на те, російські війська завдали удару по житлових будинках у Вільнянську на Запоріжжі ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Удар по Вільнянську: кількість загиблих зросла до семи – Тимошенко

Повідомляється, що підрозділи ракетних військ і артилерії «уразили 4 пункти управління, 22 райони зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, 6 складів боєприпасів та 4 інших важливих об’єкти окупантів».

Російська сторона про втрати не повідомляє, перевірити інформацію з інших джерел в умовах війни не є можливим.

Розпочалася двісті шістдесят восьма доба російського широкомасштабного вторгнення.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини на цей час

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !