ЗСУ відбили 15 атак російських військових – Генштаб

Українським військовим 30 грудня вдалось відбити 15 атак армії РФ у Луганській та Донецькій областях, йдеться в ранковому зведенні Генерального штабу ЗСУ в фейсбуці.

«За минулу добу наші воїни відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Стельмахівка, Невське, Червонопопівка і Білогорівка Луганської області та Соледар, Білогорівка, Бахмутське, Підгородне, Бахмут, Кліщіївка, Нью-Йорк, Красногорівка, Кам’янка, Авдіївка і Мар'їнка Донецької області», – уточнили в Генштабі.

Також, за словами українських військових, Авіація Сил оборони завдала десять ударів по районах зосередження окупантів та три – по позиціях зенітно-ракетних комплексів. Збито російський розвідувальний БПЛА типу «Орлан-10».

Резніков – росіянам: «Я точно знаю, що у вас залишився приблизно один тиждень, щоб зробити хоч якийсь вибір» ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Міністр оборони України закликав росіян уникати нової хвилі мобілізації

«Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони уразили пункт управління, сім районів зосередження живої сили та військової техніки ворога, п’ять складів боєприпасів, а також дві радіолокаційні станції загарбників», – зазначили в Генштабі ЗСУ.

За наявною інформацією, на території тимчасово окупованого Криму, російські військові сформували списки осіб, які підлягають мобілізації у січні 2023 року.

Раніше в командуванні Повітряних сил повідомили, що вночі проти 30 грудня російські війська випустили 16 дронів-камікадзе Shahed-131/136 по Україні. За даними Повітряних сил, безпілотники летіли з півночі та південного сходу, всі 16 дронів знищили.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини на цей час

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !