«ЗСУ готові перетворити ніч на день, щоб вигнати загарбників» – Резніков про новий пакет допомоги США

Міністр оборони України подякував США за надання нового пакету допомоги у сфері безпеки у розмірі 550 мільйонів доларів.

«Новий пакет військової допомоги від США – це ще одна інвестиція в безпеку східного флангу НАТО та підтримку демократії в ЄС. Наші артилеристи готові перетворити ніч на день, щоб вигнати російських загарбників з України! Дякую президенту США Джо Байдену та міністру оборони США Ллойду Остіну за ваше лідерство і всьому американському народу», – написав він у твітері.

США 1 серпня оголосили про новий пакет військової допомоги на 550 мільйонів доларів для України. Він «включатиме більше боєприпасів для передових ракетних систем високої мобільності, відомих як HIMARS, а також боєприпасів» для артилерії.

Українські військовослужбовці стріляють з американської гаубиці M777 по позиціях армії РФ. Харківська область, 21 липня 2022 року ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Пентагон: Україна «приголомшливо» використовує зброю, надану США

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !