Знищена база ФСБ і бюлетені для «референдуму»: ГУР заявляє про успішну операцію

У Кам’янці-Дніпровській на окупованій частині Запорізької області бійці спецназу української розвідки знищили і пошкодили низку важливих для російських військ приміщень: зокрема, базу ФСБ і склад бюлетенів для так званого «референдуму», повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони.

«У кількох приміщеннях тривають пожежі, які окупанти не можуть загасити протягом тривалого часу. Зокрема, управління Державної казначейської служби», – зазначають в українській розвідці.

За даними ГУР Міноборони, склад, де зберігалися бюлетені, які окупанти планували використати під час «референдуму», «було підірвано вибухом зсередини приміщення».

Колаж ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Кримчан просять надавати координати військ Росії. Що важливо знати?

Як додають у розвідці, окупанти «терміново вивозять вцілілих та поранених у напрямку окупованого Криму», а в самій Кам’янці-Дніпровській запровадили «жорстку комендантську годину».

Наприкінці серпня у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони зазначали, що наразі на тимчасово окупованих українських територіях перебуває до п’яти тисяч бойовиків приватних компаній, яких Росія залучила до війни проти України.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини на цей час

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !