Жителям деокупованих районів Харківщини почали разово видавати по 1200 грн – Верещук

На звільнених від російських військ територіях Харківщини запустили пілотний проєкт – разову грошову допомогу людям, які були змушені жити під окупацією, повідомила віцепрем’єр-міністр, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук у Telegram.

«Сьогодні почали платити по 1200 грн кожному готівкою у перших населених пунктах деокупованої Харківщини», – написала вона.

Верещук відзначила Червоний Хрест за фінансову підтримку.

14 вересня президент Володимир Зеленський заявив, що майже вся Харківщина звільнена від російських загарбників, в окупації понад п’ять місяців жили близько 150 тисяч українців.

На початку вересня після звільнення території Харківщини від російських військ українські правоохоронці розпочали пошук колаборантів та вже повідомили про перших затриманих ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

У деокупованій Балаклії виявили запасний командний пункт армії РФ з арсеналом зброї і техніки – ДБР

17 вересня Верещук звернулася до людей, які прагнуть повернутися у звільнені Ізюм, Балаклію та інші населені пункти області, не поспішати, щоб була можливість провести розмінування і відновлення електро- і газопостачання.

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !