Зеленський заявив про «окреме завдання» для розвідки

Президент України Володимир Зеленський заявив, що розвідка має окреме завдання – встановити причетних до масованих обстрілів України.

«Окреме завдання для розвідки – встановити всіх, хто залучений до цих ракетних атак проти України, до схем з іранськими дронами. Індивідуальна відповідальність терористів має бути так само, як і відповідальність держави-терориста. Працюємо заради цього», – сказав він у своєму відеозверненні.

Наслідки російського ракетного обстрілу центру Києва, 10 жовтня 2022 року ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Після масованих обстрілів України група В9 нагадала РФ, що воєнні злочини «не мають термінів давності»

Інфраструктура і цивільне населення понад 20 населених пунктів України постраждали внаслідок масованих обстрілів із боку Росії 10 жовтня. Рятувальники загасили понад 30 пожеж. За даними ДСНС, на ранок 11 жовтня відомо про 19 загиблих і 105 поранених.

Президент РФ Володимир Путін (праворуч) нагороджує генерала Сергія Суровікіна за виконання місії в Сирії. Москва. 28 грудня 2017 року ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

«Кат Алепо», ставленик Кадирова-Пригожина: що відомо про нового керівника російських сил вторгнення в Україну Суровікіна

Читайте також: «Врятував десятки життів». Зеленський подякував військовому, який з ПЗРК збив дві російські ракети

За даними Генерального штабу ЗСУ, протягом доби 10 жовтня російські війська завдали понад 61 ракетний та 32 авіаційних удари по Україні. При цьому протиповітряна оборона знищила 73 російські повітряні цілі, з них 46 крилатих ракет і 27 безпілотників.

У Києві продовжують ліквідацію наслідків ракетних обстрілів (фотосвідчення)
ФОТОГАЛЕРЕЯ:

У Києві продовжують ліквідацію наслідків ракетних обстрілів (фотосвідчення)

У столиці продовжують розбирати завали та ліквідовувати наслідки вчорашніх вибухів через ракетний обстріл Росії

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !