Зеленський: кожен день тиші в тилу здобувається в жорстоких боях на передовій, шануйте це

Президент України Володимир Зеленський наголошує, що кожен день тиші в тилових областях здобувається в жорстоких боях на передовій, і закликав цінувати це.
«Важливо розуміти в кожному нашому місті, в кожному селі, всюди, де зараз більш-менш вже тихо. Всюди, де сьогодні був просто спокійний весняний сонячний день… Кожен день такої тиші в тилових областях здобувається нашими воїнами в жорстоких боях на передовій. У щоденних боях! Будь ласка, прошу, шануйте це. І завжди допомагайте нашим воїнам, коли це потрібно, завжди підтримуйте державу й оборону так, як це можливо», – сказав він у своєму традиційному відеозверненні.
Зеленський повідомив також про підготовку кількох важливих міжнародних подій, які можуть дати Україні «більше міцності» і «більше зброї».
«Ми продовжуємо готувати кілька важливих міжнародних подій, які можуть дати нашій державі більше міцності, а нашим воїнам – більше зброї. Майже щодня – відповідна комунікація з партнерами, відповідні завдання для нашої дипломатії. Наради, розмови, зустрічі. І я дякую всім, хто залучений до такої підготовчої роботи. В абсолютній більшості випадків це невидима для загалу робота. І так правильно. Саме так це працює. Результат базується на підготовці. Дякую кожному й кожній, хто готує результати для України! Офіс, уряд, наші дипломатичні представництва – дякую всім, хто залучений», – додав президент України.

Втомлені, але нескорені: українські захисники Бахмуту
ФОТОГАЛЕРЕЯ:

Втомлені, але нескорені: українські захисники Бахмуту

Українських військових, які воюють на передовій у Бахмуті, відправляють на вкрай необхідний відпочинок і оздоровлення, перш ніж вони знову повернуться у стрій.

Керівник ГУР Міноборони у лютому заявляв, що від середини і до кінця весни на фронті відбудуться вирішальні бої, а в Пентагоні казали, що Україну чекає важка боротьба навесні та влітку.

Девід Петреус в штабі сил НАТО в Афганістані. Кабул, серпень 2010 року ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Що очікувати від наступу України? Інтерв’ю з Девідом Петреусом, генералом армії США у відставці, колишнім директором ЦРУ

Чим обернеться війна для росіян? ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

На що перетвориться Росія після війни з Україною?

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !